AKP’li Özhaseki: Bizden önce aç, dağlarda yaşayan insanlar vardı!

AKP’li Özhaseki: Bizden önce aç, dağlarda yaşayan insanlar vardı!
GÜNDEM A- | A+   28.11.2021 08.27
Qavun

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, partisinin iktidarının Cumhuriyet tarihi boyunca görev yapan hükümetlerden daha başarılı olduğunu öne sürerek, “Aç, dağlarda yaşayan insanlar vardı, bizimle sosyal yardımlar, kurumlaştı. Hem sosyal hem hizmet belediyecilik ivme kazandı” dedi.

Antalya’da Kundu Turizm Bölgesi’ndeki bir otelde düzenlenen Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı’nda konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AKP’nin hem yerelde hem de genelde ‘eser ve hizmet siyaseti güttüğünü’ iddia etti.

20 yıldır iktidarda olduklarını dile getiren Özhaseki, “Hükümet noktasında cumhuriyet tarihi boyunca gelen bütün hükümetlerden başarılıyız. Ekonomide başarılıyız, iddiayla söylüyorum her zaman her yerde de tartışmaya varım. Ulaştırma, sağlık, milli savunma sanayiide, enerjide, aklınıza hangi alan geliyor her birinde çok şükür başarılıyız. Devrim niteliğinde işler yaptık” ifadelerini kullandı.

Özhaseki, AKP iktidarında hem özgürlüklerin önünün açıldığını hem de ülkenin dört bir köşesine ayırım yapılmaksızın yatırım yapıldığını ileri sürdü.

“ŞİMDİKİLER ZEKATINI BİLE YAPAMIYOR”

Özhaseki, mazeret üretmediklerini, kimseyi birbirinden ayırmadıklarını, ‘gece gündüz demeden çalıştıklarını’ savunarak şöyle konuştu:

“Aç, dağlarda yaşayan insanlar vardı, bizimle sosyal yardımlar, kurumlaştı. Hem sosyal hem hizmet belediyecilik ivme kazandı. Cumhurbaşkanımızın destekleriyle de büyük yatırımlar yapmaya başladık. 30 yıl önceki Antalya’yı biliyorum, en az 2 dönem bile Menderes beyin yaptığı projeler ortada. Şimdikiler zekatını bile yapamıyor. Türkiye’nin her yerinde Allah’a hamdolsun güzel işler yaptık. Marka şehirler dediğimiz kavram ortaya çıktı. Cumhurbaşkanımız da bütün projelerimizin arkasında durdu.”

Son Güncelleme: 28.11.2021 08:27
Akp  Mehmet özhaseki  Dağlarda yaşayan  Aç insanlar   
Qavun

YORUMLAR

booked.net