Ali Koç herkesi bir araya topladı! Aba altından sopa gösterdi!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sivasspor maçı öncesinde teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Kendilerinden beklentilerini anlattı.
Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç geçen sezon Sivasspor maçında yaşanan facianın arkasından verdiği sözü tuttu… şampiyonluğun kaybedildiği o mağlubiyetin sorumlusu olarak gördüğü başta Emre Belözoğlu ve ekibi ile Ozan Tufan, Caner Erkin ve Gökhan Gönül gibi oyunculara yol verdi.
Scout ekibinin keşifleri Kim min-Jae, Burak, Serdar Dursun’u, forvet aranırken Rogon’un teklif ettiği Berisha ile yanında bonusu Meyer’i ve Vitor Pereira’nın kontenjanından Crespo ile Diego Rossi’yi transfer etti.
Ali Koç, Vitor Pereira ve eski ve yeni oyuncular dahil herkesi bir araya topladı. “Hoşgeldiniz” yemeği verdi. Bu yemekte Başkan Koç, Pereira ve yeniler dahil herkese hoşgeldin konuşması yaptı. Bu sezon şampiyon olmak istediklerini, kendilerinin bu yüzden Fenerbahçe’de olduklarından bahsetti.
Başkan Koç ilk ciddi sınavlarını Sivasspor’a karşı vereceklerini söyledi. Bu maçın kendisi için çok önemli olduğunu söyledi. Geçen sezon yaşananlardan bahsetti. Yıldız olarak görünen pek çok ismin o maçtaki performansları yüzünden şimdi burada olmadıklarını anlattı. Tüm takıma, “bu sizin ilk büyük sınavınız” dedi. Mutlak galibiyet istedi.
Kaynak: Fotospor
YORUMLAR
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Son Dakika / En Yeniler
Trend Haberler

