Ali Koç’un önünü kesenler yine geliyor! Fenerbahçe'de herkes diken üzerinde
Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor maçı öncesinde ortam gergin. Taraftar alınacak herhangi bir kötü sonuca büyük tepki göstermeye hazırlanıyor.
Galatasaray derbisinde alınan galibiyet sonrasında dağılan kara bulutlar, Olympiakos yenilgisi ve Göztepe beraberliğinden sonra Fenerbahçe’nin üzerine daha yoğun şekilde geri geldi. Hafta sonunda sarı-lacivertliler sahasında Rizespor’u konuk edecek.
Cuma Beşiktaş, Cumartesi Galatasaray ve Trabzonspor’un alacağı sonuçlara göre Rizespor maçına gidecek seyirci sayısının artması ya da azalması bekleniyor.
Ancak asıl sorun Aziz Yıldırım’ın kurduğu Anadolu GFB’nin Rizespor maçında da kale arkası tribünde yerini alacağı. Kayserispor maçından sonra Ali Koç’un arabasının önünü kesen ve başkanı istifaya davet eden Anadolu GFB, Rizespor maçı için de hazır.
Oyuncular ise diken üzerinde… kendilerinden önce oynayacak üç rakiplerinin kazanması durumunda farklı, kaybetmesi durumunda farklı bir ortam oluşacak. Taraftarın her durumda kaybetmeye tahammülü olmadığını bilen oyuncular, en ufak hatalarından sonra tepki almaktan korkuyorlar. Bunu da açık açık belirtiyorlar.
Kaynak: Fotospor
YORUMLAR
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Son Dakika / En Yeniler
Trend Haberler


