BMS Group Türkiye, sigorta sektörünü bir araya getirdi

BMS Group Türkiye, sigorta sektörünü bir araya getirdi
SİGORTA A- | A+   06.10.2022 16.54
Qavun

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Maliye Bakanı Alişan Şan’ın katılımıyla Lefkoşa’da yapılan toplantıda KKTC genelinde sigorta ve reasürans piyasalarındaki son gelişmeler ile 2022 yılı değerlendirildi. Yaklaşan 2023 yılına yönelik olarak, uluslararası piyasalar ve sigorta sektörü masaya yatırıldı.

BMS Group Türkiye tarafından düzenlenen toplantıya KKTC Maliye Bakanı Şan’ın yanı sıra Maliye Bakanlığı yetkilileri ve sektörün önde gelen firmalarının üst düzey yöneticileri katıldı.

KKTC Maliye Bakanı Şan, burada yaptığı konuşmada sektörle ilgili olarak önümüzdeki dönemde yapacakları düzenlemeler hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Toplantıya katılan BMS Group Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Servet Gürkan, yapılan toplantıda sektör oyuncuları olarak iş birliği fırsatlarını değerlendirme imkanı bulduklarını kaydetti. Servet Gürkan, “Gerek KKTC Maliye Bakanı Sayın Alişan Şan, gerek Maliye Bakanlığı’nın gerekse sektörde faaliyet gösteren çok önemli şirketlerin üst düzey yöneticileri ile fikir alış verişinde bulunmak son derece faydalı oldu. Aynı zamanda son gelişmeleri de değerlendirme şansımız oldu” diye konuştu.

Lefkoşa’da gerçekleştirilen toplantıya sektörden çok sayıda isim katıldı.

Hibya Haber Ajansı

Son Güncelleme: 06.10.2022 16:54
Bms group türkiye  Sigorta sektörü  Sigorta   
Qavun

YORUMLAR

booked.net