Bu yaz rahatlık ve şıklık SUWEN ile her an sizinle

Bu yaz rahatlık ve şıklık SUWEN ile her an sizinle
SEKTÖREL A- | A+   15.03.2022 17.45
Qavun

Kalitesi ve tasarım anlayışı ile her beden ve her yaştaki kadına uygun çeşitliliğe sahip olan SUWEN, bu yaz yeni sezon ev giyim ürünleriyle rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor. Sabahlık koleksiyonlarından lohusa koleksiyonuna, şortlu takımlardan geceliklere kadar birçok çeşit ve tasarımı bir arada sunan SUWEN ile bu yaz renkli ve rahat geçecek.

Farklı yaş, beden ve vücut tipindeki kadınların ihtiyaçlarını karşılayabilecek tasarımları rahatlık ve şıklıkta hazırlayan SUWEN, özellikle büyük bedenli kadınların da güncel tasarımlarda model alternatifleri bulabileceği yeni sezon ev giyim ürünleriyle dikkat çekiyor. Her yaşa uygun farklı tasarım ve mevsimsel renklerdeki ev giyim koleksiyonuyla şık, feminen, zarif, spor, cool, geniş beden aralıklarındaki model alternatifleri ve özenle seçilmiş kumaş türleriyle yaz modasında yerini alıyor.

Bu yaz pijamalarınızı çıkarmak istemeyeceksiniz

Yazın enerjisinden esinlenen yeni sezon koleksiyonuyla maskulen yaka pijamalar farklı kumaş ve model seçenekleriyle sokak tarzına uyarlanıyor. Bol ve şık pijama altları, yumuşak ürün dokusu ve günlük tarza uyarlanabilir üstleri ile bu yaz pijamalarınızı çıkarmak istemeyeceksiniz.

Yazın enerjisini yansıtan yumuşak ve rahat sabahlıklar

Yumuşak ve rahat tasarımları ile yazın enerjisini hissedeceğiniz yeni sezon sabahlıkları yumuşak kumaşıyla güzel bir güne başlamanın yolunu açıyor. Soft renkleri ve %100 pamuklu kumaşıyla ev giyimi kombinlerinizde size eşlik ediyor. Hamileler için özel tasarlanan Cream Sabahlık koleksiyonuyla da yeni sezonda her tarza ve zevke uygun tasarımlar sunuyor.

Modern tasarımlarıyla enerjik ve rahat gecelikler

Modern desen ve tasarımlarıyla şıklığı her an isteyen kadınlara özel tasarlanan geceliklerle yaz rahat geçecek. Farklı renk ve desen seçenekleriyle ev giyime yeni bir bakış açısı getiren gecelik alternatifleri mini ve midi boy seçenekleri ve geniş beden aralıklarıyla zarif bir uykunun tarzını temsil ediyor.

Her daim şık ve rahat tercihler yapan kadınların tarzına göre tasarımlara hayat veren SUWEN ile siz de farklı tasarım alternatiflerini keşfetmek, gün boyu hem rahat hem de şık hissetmek istiyorsanız size en yakın SUWEN mağazasını veya https://www.suwen.com.tr/ adresli online alışveriş sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.

SUWEN HAKKINDA: 2003 yılında İstanbul’da kurulan Suwen, Türkiye kadın iç giyim, ev giyim ve plaj giyim (KİEP) sektöründe faaliyet göstermektedir. Modern Özel Zincir Mağazalar arasında Türkiye’nin en yaygın ikinci mağaza ağına sahip olan Suwen’in mağazaları yılda yaklaşık 9 milyon ziyaretçi ağırlamaktadır. Suwen, Deloitte 2020 Sektör Raporu’na göre mağaza sayısı artışında en hızlı büyüyen marka konumunda bulunmaktadır. Suwen, kendi markası ve tasarımı ile ulaşılabilir fiyatlar, kaliteden ödün vermediği fonksiyonel ve zarif ürünlerle müşterilerine hizmet vermektedir. İç giyimden ev giyimine, çoraptan korseye, mayo ve bikini koleksiyonlarından lohusa gruplarına kadar geniş ürün yelpazesiyle bir kadının her anında yanındadır. Suwen Türkiye’deki perakende ağını genişletmenin yanı sıra ana ihracat pazarı Ortadoğu ve Körfez Bölgesi ile orta ve uzun vadede Doğu Avrupa, Kuzey Afrika, Orta Asya, Türk Cumhuriyetleri ve Rusya pazarlarında da büyümeyi hedeflemektedir.

SUWEN Mağazaları: https://www.suwen.com.tr/magazalar

Hibya Haber Ajansı

Son Güncelleme: 15.03.2022 17:45
Rahatlık ve şıklık  Suwen  Rahatlık   
Qavun

YORUMLAR

booked.net

 

Trend Haberler