CHP'li Başkan Erhan Adem, zarar gören çiftçileri ziyaret etti

CHP'li Başkan Erhan Adem, zarar gören çiftçileri ziyaret etti
SİYASET A- | A+   25.09.2022 13.16
Qavun

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, geçtiğimiz günlerde dolu yağışı nedeniyle oluşan sel felaketinden olumsuz etkilenen Niğde'nin Merkez İlçesine bağlı Dündarlı kasabamızdaki çiftçileri ziyaret etti. Sel ve Dolu yağışının açtığı zararları yerinde gören Başkan Adem,  afetten etkilenen çiftçinin zararlarının karşılanmasını istedi.

BAŞKAN ADEM AFET BÖLGESİNDE ZARAR GÖREN ÇİFTÇİLERİ ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz gün Niğde'de de başlayan sağanak bir süre sonra yerini doluya çevirdi. Merkez İlçeye bağlı Dündarlı kasabasında Elma bahçeleri büyük zarar gördü. Misket büyüklüğündeki dolu sonrasında oluşan sel nedeniyle tarım arazileri zarar gördü.

 Afet bölgesini ziyaret eden CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem afetin yol açtığı zararı yerinde gördü. Sel ve Dolu nedeniyle meyve bahçeleri zarar gören çiftçi ile sohbet eden Başkan Adem, üreticinin zararının karşılanması talebini yineledi.

Başkan Adem, "Dündarlı kasabamızda meydana gelen dolu yağışı ve ardından oluşan sel felaketinden dolayı zarar gören çiftçilerimizi,  yönetici arkadaşlarımla birlikte ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Selde telef olan 94 tane koyun ve 10 bin dönümün üzerinde ki elma bahçesindeki mahsul zarar görmüş. Artan maliyetler nedeniyle zaten zor günler yaşayan üreticimiz doğal afet nedeniyle mahsul alamaz duruma geldi. Zararına üretim yapmaya çalışan çiftçimiz ne yapacağını bilemez duruma geldi. Bu zor günde çiftçilerimizin yanında olduk. Oluşan zararın bir an önce karşılanması gerekiyor. Çiftçimizin yanında olarak bu konunun takipçisi olacağız" şeklinde konuştu

Son Güncelleme: 25.09.2022 13:16
Erhan adem  Niğde  İl başkanı  Kılıçdaroğlu  Çiftçiler   
Qavun

YORUMLAR

booked.net

 

Trend Haberler