Dolu Dolu Dans Dolu Dolu Caz Kanyon’da

Dolu Dolu Dans Dolu Dolu Caz Kanyon’da
MAGAZİN A- | A+   25.04.2022 12.43
Qavun

Her zaman güncel, dinamik ve hayata geçirdiği projelerle alanında öncü olan Kanyon, Dünya Dans Günü ve Dünya Caz Günü kapsamında, Kanyon misafirlerine Swing Planet ft. Uninvited Jazz Band, Cazın En Masal Hali ve Kerem Görsev Trio ile eğlence ve müzik dolu iki gün yaşatacak!

Swing Planet ft. Uninvited Jazz Band

29 Nisan Dünya Dans Günü kapsamında caz müziğin altın çağı kabul edilen Swing dönemi danslarından; Lindy Hop, Solo Jazz, Tap Dans, Balboa, Sha otantik caz danslarını öğretmek ve yaygınlaştırmak amacı ile bir araya gelen Swing Planet ile dansa doyarken, 2012 yılında kurulan ve zamanla büyüyen kadrosuyla; Jan Pavelka (vokal – trompet), Ersin Erçin (Banjo), Atilla Ozan Keskin (davul), Peter Salvucci (Saksafon), Kaan Aslan (kontrbas) ve Ersin Özer (Trombon) kısa zamanda aranan caz grubu haline gelen Uninvited Jazz Band ile 1920’lerin caz ruhu Kanyon’da yeniden yaşanacak.

Cazın En Masal Hali

Dünya Caz Günü’nde Kanyon’un minik misafirlerini en bilindik caz şarkıları ve dinlemeye doyamadıkları masallar ile bir araya getiriyoruz.  Zuhal Müzik iş birliği ile düzenlenecek “Cazın En Masal Hali” atölyeleri ile Kanyon’un minik misafirleri hayal dünyalarının kapılarını aralarken, sanatla buluşacakları, müzik dolu atölyeler ile keyifli anlar yaşayacaklar. 

Kerem Görsev Trio

30 Nisan akşamı ise caz tutkusu 1967’de konservatuar yıllarında başlayan, ülkemizin önde gelen caz piyanistlerinden biri olan Kerem Görsev, Kanyon misafirlerine müzik dolu anlar yaşatacak. Piyanoda Kerem Görsev, kontrbasta Volkan Hürsever ve davulda Ferit Odman’dan oluşan Kerem Görsev Trio, 30 Nisan saat 20.30’da Kanyon’da! 

Siz de müzik ve dans dolu iki gün geçirmek istiyorsanız 29 – 30 Nisan tarihlerini ajandanıza not etmeyi unutmayın!

Etkinlikler ücretsizdir.

Program

29 Nisan Cuma

Saat: 20.00

Swing Planet ft. Uninvited Jazz Band

30 Nisan Cumartesi

15.00 – 15.45

16.00 – 16.45

Cazın En Masal Hali

30 Nisan Cumartesi

Saat: 20.30

Kerem Görsev Trio Konseri

Son Güncelleme: 25.04.2022 12:55
Caz kanyon  Kanyon  Jazz band  Dans  Dünya dans günü  Swing planet   
Qavun

YORUMLAR

booked.net