Gardıropların vazgeçilmez sonbahar parçası: Trençkotlar

Gardıropların vazgeçilmez sonbahar parçası: Trençkotlar
KADIN A- | A+   08.10.2021 15.33
Qavun

Zühre, “yeni zirvelere ilham veren" yeni koleksiyonu ile günün her saatinde rahatlık ve dinginlik ihtiyacının yanı sıra amansız bir özgürlük arayışını da yansıtıyor.

“Giydiklerimiz her zaman ne hissettiğimizi ortaya koyar” felsefesi ile Zühre, modanın bir kendini ifade etme ve kendini özgür hissetme aracı olduğunu her zaman yansıtıyor. Her sabah dolabımızdan seçtiğimiz ve giymeye karar verdiğimiz renkler, desenler, kesimler ve dokular her zaman “Farkımızı hissettirmek” amacı ile bilinçli bir duyguyla seçilir. Kıyafetlerimiz, günün ve anın ruh hallerine, arzularına, ihtiyaçlarına ve özlemlerine açılan bir pencere görevi görürler. Moda her zaman kişisel olduğu kadar da ‘kolektif’ bir harekettir ve zevkleri renklerde birleştirir.

Üstün kumaş kalitesini her sezon koruyan vizyon!

Zühre 2021 Sonbahar-Kış koleksiyonu ile kadınlara yüksek kumaş kalitesi ve tasarımdaki özgünlüğü ile “Farkını Hisset” diyor. Zühre sade ve pastel tonlar ile “yatıştırıcı” ve “dingin”, renk seçenekleriyle de “pozitif” bir kadını temsil ediyor. Koleksiyon son teknoloji kaliteli ve yumuşak dokulu kumaşlarıyla bu sezon kadınların dolabın vazgeçilmezlerini sundu. Zühre, pardösü, trençkot, ceket ve pantolonlarda yün, gabardin ve pamuklu kumaşlarla “sürdürülebilir” kumaş kalitesini her sezon olduğu gibi bu sezon da ön planda tuttu. Zühre’yi seçen kadınlar dokudaki farkı ve kaliteyi hissettiklerinde dolaplarındaki alternatifleriyle her zaman kombinleri ile fark edilen ve beğenilen olacaklarını biliyorlar.

Zühre koleksiyonunu Zuhre.com.tr’de inceleyebilir, e-ticaret kolaylığı ile seçimlerinizi hızlı kargo ve hijyenik teslimat ile kapınızdan teslim alabilirsiniz.

Zühre 2021 Sonbahar-Kış koleksiyonu reklam filmi Tuz gölünün eşsiz doğasında çekildi.

Zühre 2021 Sonbahar-Kış koleksiyonu reklam filmi künyesi:

Marka Müdürü: Fatma Çimrin

Ajans: Bienagency
Fotoğrafçı: Koray Parlak
Dijital Asistan: İrem Bahar Parlak
Moda Editörü: Fulya Güngör
Moda Editörü Asistanı: Elif Erbil
Mankenler: True Models
Saç: Nuri Şekerci
Makyaj: Hakan Kürtür
Metin Yazarı: Zafer İlbars
Web sitesi: Zuhre.com.tr

Hibya Haber Ajansı

Son Güncelleme: 08.10.2021 15:33
Giyim  Gardırop  Trençkot  Zühre   
Qavun

YORUMLAR

booked.net