BİLGİ PORTALI
BAŞVURU KAYNAĞI
HER ZAMAN ELİNİZİN ALTINDA

TIKLAYIN

Gelecek Partisi'nden AKP'ye çok açık mesaj: Erdoğan o yola başvurursa neler olabileceğini iyi düşünsün

Gelecek Partisi'nden AKP'ye çok açık mesaj: Erdoğan o yola başvurursa neler olabileceğini iyi düşünsün
SİYASETA- | A+   27.11.2020 15.32
Qavun

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Yeniçağ TV canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Özdağ, “Gelecek Partisi seçime sokulmamak istenirse, Sayın Erdoğan, partisinde neler olabileceğini, kimlerle görüştüğümüzü iyi düşünsün” dedi.

24.25.26.D.Manisa milletvekili, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Yeniçağ TV’de, gazeteci Orhan Uğuroğlu’nun sorularını yanıtladı. Uğuroğlu’nun “Gelecek Partisi seçimlere hazır mı?” sorusunu yanıtlayan Özdağ, AKP’ye açık mesaj verdi.

“MİLLETVEKİLLERİ, BELGELER, BİLGİLER…”

A,B,C planlarının hazır olduğunu ifade eden Özdağ , “Eğer bize şah derlerse biz mat ederiz. Eğer Erdoğan, Nisan ayında hülle yaparsa, muvazaalı bir iş yapar bizi ve diğer yeni kurulan partileri seçime sokmamak adına yola çıkarsa. İnanın şah der ama mat olur. Partisinde neler olabileceğini, kimlerle görüştüğümüzü iyi düşünsün” dedi. Kendileriyle görüşmek isteyen herkesle görüştüklerini belirten Özdağ, “Milletvekilleri, bürokratlar, belgeler, bilgilerle ilgili neler olabileceğini görürler ve diyorum ki siyaseti doğru okusunlar. Başkalarını engellemek adına çıkmasınlar yola” diye konuştu.

“MERAL HANIM CESUR YÜREKMİŞ”

İYİ Parti’nin kuruluş süreci hakkında da açıklamalarda bulunan Özdağ, "Meral Hanım büyük bir zorluğu aştı, cesur yürekmiş. Tutuklanabilirdi, tehdit edildi, korkutuldu… Bunların hepsi yapıldı.Hem MHP’den hem de başka yerlerden oy aldı. İttifak yaptı ve Türkiye’de oyunları bozdu” diye konuştu.

“FETÖ SEÇİM DÖNEMİ BANA BİR ÇANTA PARA GETİRDİ”

Gazeteci Uğuroğlu’nun “15 Temmuz’dan AKP hukuki olarak sorumlu mu değil mi?” sorusuna da yanıt veren Özdağ, AKP’nin o konuda vebali olduğunu belirterek şöyle konuştu.

“Yapı olarak bir cemaat olarak gözüküyorlardı. Okullar, dershaneler, gazeteler, demokratikleşme hamleleri… Devleti yönetenler benim gördüğümü görmeliydiler. Ben milletvekili olduktan sonra bana bir çanta dolusu para getirdiler. Kabul etmedim ben. Bana dediler ki “Fetullah Gülen sizi takip ediyor ve sizi bizlere soruyor.” Bunların ardından da bana dediler ki “Sizin paranız yok.” Bir gece saat 01.30 gibi bana bir para geldi. Seçim masrafları için… Kıyafetlerinin üstünde kameraları vardı.”

“DAVUTOĞLU, “BUNLARDAN” BİR TANE POLİS İSTEMİYORUM DEDİ”

Eski Başbakan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun, Dışişleri Bakanı olduğu sırada yaşadıklarını anlatan Özdağ’ın açıklamaları şöyle;

“Davutoğlu, FETÖ ile mücadele konusunda, Dışişleri Bakanı olduğu gün, Başbakan müsteşarını arayarak (FETÖ’yü kastederek) “Bunlardan bir tek polis istemiyorum” dedi. O zaman hükümetle FETÖ’nün arası çok iyi ve birlikteler Davutoğlu bunu görüyor. Davutoğlu MİT’ten gelen bilgiler doğrultusunda bütün FETÖ’cü üst kademedeki bürokratları Başbakanlığa aldı sabah saat 9 gibi akşam saat 18.00 gibi enterne etti (gözaltına almak). FETÖ bunu gördü ve Davutoğlu’na bir operasyon yaptılar. Bu operasyonda FETÖ vardı, imar yasasının rolü vardı, siyasi ahlak yasasının rolü vardı, hırsızlığı ve yolsuzluğu önleme yasası vardı, rantiyecilerin rolü vardı. Davutoğlu bir de yüzde 50 oy alınca, Erdoğan, Davutoğlu’nu tasfiye etti.”

“DAVUTOĞLU GÖREVDE KALSAYDI FETÖ DARBE YAPAMAZDI”

Ahmet Davutoğlu’nun güçlü bir başbakan olduğunun altını çizen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Davutoğlu görevde kalsaydı, FETÖ darbe yapamazdı. Mit müsteşarı o gün kimi aradı. Başbakana bağlıydı. Hatırlayın Binali Yıldırım’ı MİT müsteşarını çağırarak niçin bana haber vermediniz dedi. Kimler arandı? Cumhurbaşkanı’nın özel kalem müdürünü ve koruma müdürünü. Davuoğlu olsaydı o aranacaktı. Davutoğlu güçlü bir başbakandı ve direkt müdahale edecekti” dedi.

Kaynak Yeniçağ: Gelecek Partisi'nden AKP'ye çok açık mesaj "Erdoğan o yola başvurursa neler olabileceğini iyi düşünsün"

Son Güncelleme: 27.11.2020 15:35
Gelecek partisi  Selçuk özdağ  Akp  Erdoğan  Yeniçağ tv   
Qavun

YORUMLAR

'); $('#myModal').modal('show'); }, beforeSend: function () { status.empty(); }, complete: function (xhr) { status.empty(); if (xhr.responseText === "1") { modalbaslik.html(' Tamamlandı!!'); status.html("Yorumunuz Başarıyla Alınmıştır.En Kısa Sürede Editörlerimiz Tarafından İncelenerek Onaylanacaktır."); yorcek(); } else { modalbaslik.html(' Hata!!'); status.html(xhr.responseText); } } }); });
yakındaki eczaneler nöbetçi

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Davutoğlu’ndan Erdoğan’a: Ülkeyi siz mi yönetiyorsunuz Bahçeli mi?
Davutoğlu'ndan Bahçeli'yi kızdıracak açıklama
Davutoğlu'ndan Erdoğan'a Koronavirüs Önerisi: Egonuzu Değil, Bilimin Sesini Dinleyin
Gelecek Partisi Yeni Başkanlık Kurulunu Açıkladı
Davutoğlu: Eski Türkiye'nin yasakları geri döndü
Ahmet Davutoğlu'ndan Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli'ye çok sert sözler
Davutoğlu'ndan ekonomi yönetimine sert eleştiri: Ortada net bir cehalet var

Trend Haberler

img
Teknik direktörlük eğitimi alan ve Coritiba'da staj yapan Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza, futbola geri dönüyor. 43 yaşındaki eski futbolcu, teknik ... Devamı
img
Fenerbahçe'de Erol Bulut'un rahatsızlığı
img
Erol Bulut, Beşiktaş’ın 5 özelliğini sıraladı
img
F.Bahçeli Samatta, sakatlığı nedenile Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek
img
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Habertürk TV canlı yayınında açıklıyor
img
Fenerbahçe'de Perotti idmana çıktı
img
İYİ Parti'li Milletvekili Aylin Cesur: Nüfusa Oranla Dünyada En Çok Covid Vakası Olan Ülke Türkiye

Son Dakika / En Yeniler

img
Deva Partili Medeni Yılmaz Uyardı: Sahada Covid Mücadelesi Yapmazsanız, Sonuçlarını Hastanede Görürsünüz
img
Ünlü şef Somer Sivrioğlu: Karnıyarık hastasıyım
img
HSK İrfan Fidan ve Yüksel Kocaman'ın aralarında bulunduğu 11 hakim ve savcıyı Yargıtay'a üye seçti
img
Sararan duşakabin nasıl temizlenir? Diş macunu ile duşakabin temizliği...
img
Audi'den araç içi uygulamalar için yeni hamle
img
Evrensel değerleri kalemine yansıtan şair ve yazar: Melih Cevdet Anday
img
Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: Yatırımlarda durma söz konusu değil
img
Bakan Karaismailoğlu: 2020 sonunda 5-A uydumuzu uzaya fırlatacağız