Kılıçdaroğlu Erdoğan’ı hedef aldı: Ne haram var ne helal; sadece büyük bir boşluk

Kılıçdaroğlu Erdoğan’ı hedef aldı: Ne haram var ne helal; sadece büyük bir boşluk
SİYASET A- | A+   07.08.2022 08.36
Qavun

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, KPSS’ye yönelik açıklamaları nedeniyle AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldı.

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Erdoğan iptal edilen KPSS ile ilgili “biz orada boşta bulunsak bunu seçime kadar satacaklardı” demiş. Aslında diyor ki, muhalefet bu kadar güçlü olmasaydı, benim çalıntı sınavlar umurumda olmaz. Ama işte seçim kapıda, ben de umursuyor gibi yapıyorum. Gençler görün ve duyun; bu adam böyle biri, zihni böyle çalışıyor. Bunda ne hak var ne hukuk; ne haram var ne helal… Hiçbir şey yok. Sadece büyük bir boşluk.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Putin’in daveti üzerine gittiği Soçi’den Türkiye’ye dönerken uçakta; KPSS’nin iptal edilmesiyle ilgili olarak şunları söylemişti: “Biz orada boşta bulunsak veya boşluğa düşsek bunu seçime kadar satacaklardı. Çünkü gençleri nasıl aldatırız gayreti içerisindeler. Tabii bu tutmadı çünkü biz durumu gördük. Durumu gördükten sonra ben ÖSYM Başkanı olan arkadaşımızı da bir zan altında bırakmak istemem ama soruşturmaların hayırlı bir netice vermesi noktasından hareketle kendisini görevden almak suretiyle oraya hemen 24 saati bulmadan bir arkadaşımızın atamasını yaptık.”

Son Güncelleme: 07.08.2022 08:36
Kemal kılıçdaroğlu  Erdoğan  Kpss  Haram  Helal   
Qavun

YORUMLAR

booked.net