Kılıçdaroğlu’ndan sonra Koray Aydın’dan da suikast iddiası: Duyumlarımız var

Kılıçdaroğlu’ndan sonra Koray Aydın’dan da suikast iddiası: Duyumlarımız var
GÜNDEM A- | A+   11.10.2021 19.39
Qavun

Ankara’da siyasi cinayet iddiaları sıklaştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından İyi Partili Koray Aydın da “Bizim de aldığımız suikast duyumları var” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçen hafta yaptığı “siyasi cinayet” iddiası sonrası benzer bir açıklama da İyi Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın’dan geldi.

BİZİM DE ALDIĞIMIZ DUYUMLAR VAR

Sözcü’den Ruhat Mengi’nin sorularını yanıtlayan Aydın, “Erdoğan’ın kaos çıkacağı iddiası” ile ilgili soruya “Sayın Kılıçdaroğlu’nun “Siyasi cinayetler olacak” sözünü kastettiniz herhalde. Siyasi suikastlar yapılacağı konusunda bizim de aldığımız duyumlar var. Eğer böyle bir planlama varsa başta ülkeyi yönetenler olmak üzere ileride bunun hesabını vermek zorunda kalır, ağır bir bedel öderler; çok acı sonuçlar doğurur. Bunun mümkün olmadığını düşünüyorum” diye yanıt verdi.

KILIÇDAROĞLU: SİYASİ CİNAYET KAYGIM VAR

CHP lideri Kılıçdaroğlu, geçen hafta Cumhuriyet’e yaptığı açıklamada “Erdoğan gerilimi doruk noktasına çıkarıp seçime gitmek ister. Bu gerilimden olabildiğince uzak durmamız lazım. Eğer iş belli grupların ellerine silah alıp belli kişileri öldürme yoluna gitmezlerse bir gerilim olmaz. Umarım öyle bir tablo da Türkiye’de yaşanmaz. Siyasi cinayetler… Böyle kaygılarım var” demişti.

Son Güncelleme: 11.10.2021 19:39
Koray aydın  İyi̇ parti  Suikast i̇ddiası   
Qavun

YORUMLAR

booked.net

 

Trend Haberler