MAPFRE Sigorta’da iki üst düzey atama

MAPFRE Sigorta’da iki üst düzey atama
SİGORTA A- | A+   05.01.2023 13.13
Qavun

MAPFRE Sigorta’da üst yönetim kademesinde iki önemli atama gerçekleşti. 

Şirketin yeni yapılanması kapsamında Ticari Riskler ve Sorumluluk Sigortaları, Ticari ve Endüstriyel Hasar, Endüstriyel Sigortalar, Reasürans ve Global Riskler fonksiyonlarının tek bir çatı altında konumlandırılmasıyla birlikte Ticari ve Endüstriyel Sigortalar Teknik Genel Müdür Yardımcılığı görevine Deniz Şeker atandı. MAPFRE Sigorta bünyesinde 12 yıldır finans alanında çeşitli sorumluluklar üstlenen Dr. Onur Acar ise Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu. Deniz Şeker ve Dr. Onur Acar İcra Komitesi Üyesi olarak da görev yapacak. Deniz Şeker ve Acar, 1 Ocak 2023 itibarıyla görevlerine başladı.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İngilizce İşletme bölümü mezunu olan Deniz Şeker, sigorta sektöründe yaklaşık 20 yıllık bir deneyime sahip. 2004 yılında MAPFRE Sigorta bünyesinde Yönetici Gelişim Programı kapsamında göreve başlayan Deniz Şeker, 8 yıl boyunca Yangın ve Oto Dışı Kaza Sigortaları Departman Yöneticiliği görevini üstlendi. 2018 yılı itibarıyla Direktör ünvanını alan, ilerleyen dönemlerde sorumluluk alanlarının genişletilmesi ile birlikte Reasürans ve Özel Riskler departmanının da yönetimini üstlenen Deniz Şeker aynı zamanda Türkiye Sigorta Birliği Yangın Sigortaları Komite Üyesi olarak görev yapıyor.

Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Dr. Onur Acar, Belçika’da Louvain Katolik Üniversitesi’nde Avrupa Çalışmaları yüksek lisans programının ardından Marmara Üniversitesi Avrupa Birliği Enstitüsü ekonomi bölümünde doktorasını tamamladı. Sigortacılık kariyerine 2005 yılında Türkiye Sigorta Birliği’nde finansal regülasyonlardan sorumlu olarak başlayan Dr. Acar, 2011 yılından bu yana MAPFRE Sigorta bünyesinde süreç yönetimi, risk yönetimi, iç kontrol gibi görevlerde bulundu. Aynı zamanda çeşitli üniversitelerde sigortacılık alanında dersler de veren Dr. Acar, son 4 yıldır MAPFRE Sigorta ve MAPFRE Yaşam Sigorta Muhasebe ve Finansal Raporlama Direktörü olarak görev alıyordu.

Hibya Haber Ajansı

Son Güncelleme: 05.01.2023 13:13
Mapfre  Sigorta  Atama   
Qavun

YORUMLAR

booked.net