Muratbey Peynirleri sosyal medyada 4. altını aldı

Muratbey Peynirleri sosyal medyada 4. altını aldı
FUAR HABERLERİ A- | A+   02.07.2022 10.28
Qavun

Dijitaldeki en başarılı markaların sosyal medya performanslarının verilere dayalı ölçüldüğü Brandverse Awards 2022’de ödüller sahiplerini buldu. SocialBrands Sosyal Medya Marka Endeksi’ne göre tamamen analitik olarak yapılan analizlerde Muratbey, Süt Ürünleri kategorisinde 4. kez altın ödülün sahibi oldu. Veri Analitiği Ödülleri’ni takdim eden Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen; “Bu kategoride ödül alanlar, söylemlerin ötesinde verilerle, ölçümlerle kazanmış olanlardır.  Bundan dolayı Veri Analitiği Ödülü kazanan tüm markaları yürekten kutluyorum” dedi.

Social Media Awards Turkey, 6’ncı yılında dijitaldeki en başarılı marka ve projeleri artık Brandverse Awards olarak ödüllendiriyor. Türkiye’nin yerli peynir markası Muratbey, veriye dayalı olarak yapılan Brandverse Awards 2022’de bir kez daha birincilik ödülünün sahibi oldu. Yarışmada her yıl olduğu gibi bu yıl da ‘Veri Ödülleri’ bölümü için 55 binden fazla sosyal medya marka hesabı Marka Endeksi’ne göre analitik olarak incelendi. 1 Nisan 2021 – 1 Nisan 2022 dönemini kapsayan değerlendirmede takipçi sayısı, takipçi artışı, paylaşılan ileti sayısı, ileti türleri, elde edilen etkileşim ve etkileşim türleri gibi birçok farklı veri ele alındı. Deloitte Türkiye’nin uzmanlığıyla dâhil olduğu kapsamlı değerlendirme sonucuna göre her kategorinin en başarılı markaları seçildi. “Marketing Türkiye & BoomSonar iş birliğiyle gerçekleştirilen ve Dijital Pazarlama İletişimi Platformu’nun (DPİP) destek verdiği Türkiye’nin en kapsamlı sosyal medya yarışması Brandverse Awards’un SocialBrands Veri Analitiği Bölümü’nde yıl boyunca gösterdiği sosyal medya performansıyla Süt Ürünleri kategorisinde Muratbey Peynir- Lezzetin Tarifi olarak altın ödülü almaya hak kazandı.  

Muratbey Yaratıcı Projelerle Fark Yaratmaya Devam Ediyor

Dijital platformlarda takipçileriyle sürekli etkileşim halinde olan Muratbey; tarif videoları, influencer iş birlikleri, ülkeler bazında kültürel kodlara uygun hazırladığı içerikleri, önemli günlerde yaptığı toplumsal paylaşımları, sosyal medya yarışmaları, sağlıklı bilgi günleri, çevre ve sürdürülebilirlik çalışmaları gibi birçok paylaşımla tüm dünyadaki peynir severlerle buluşuyor, takipçileri ile sıcak bağlar kuruyor. Muratbey, 2022 yılı başından beri sağlıklı nesillere katkı sağlamak adına hayata geçirdiği “Doğru Beslen Mutlu Yaşa” projesinde Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu’nun desteği ile sağlık ve bağışıklık konularında farkındalık yaratan, bilgilendirici içerikler paylaşmaya devam ediyor. Muratbey, halk sağlığına verdiği önem doğrultusunda 7’den 70’e toplumun tüm kesimlerine ulaşmayı amaçlayarak her ayın 21’inde saat 21’de Muratbey youtube kanalında doğru beslenmenin ve mutlu yaşamın ipuçlarını anlatıyor.

Ödül Almak Bizleri Daha Çok Motive Ediyor

Veri Analitiği Ödüllerini takdim eden Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen; “Bu sektörün profesyonelleri olarak projelerimizi, yaptığımız işleri olduğundan biraz daha fazla anlatabiliyoruz. Ancak Veri Analitiği Ödülleri,  söylemlerimizin ne kadar doğru olduğunu ortaya koyuyor. Bu kategoride ödül alanlar, söylemlerin ötesinde verilerle, ölçümlerle kazanmış olanlardır.  Bundan dolayı Veri Analitiği Ödülleri çok önemlidir. Bu ödülü kazanan tüm markaları yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.

Ödülünü Günseli Özen’in elinden alan Muratbey İletişim ve İş Geliştirme Direktörü Gülnur Uluğ, 4. kez ödül almanın mutluluk verici olduğunu belirterek şunları söyledi; “Her yıl bu ödüle adeta ambargo koyarak kendi kategorimizde 4. kez birinci seçilmek çok doğru yolda olduğumuzu bizlere gösteriyor. Muratbey Peynirleri olarak yarım yüzyıla yaklaşan deneyimimizle ve inançla yolumuza devam ediyoruz. İşimizde, hayata geçirmek istediklerimizi ve hayallerimizi müşterilerimizle olan ortak inancımız ve odağımızla gerçekleştiriyoruz. Bu inanç da beraberinde ödüller getiriyor. Bu tarz ödüllere layık görülmek bizleri daha çok motive ediyor.  Bu konudaki bilimsel, titiz ve özverili çalışmaları dolayısıyla sosyal medya ajansımız Aklı Fikri Reklam Ajansı Başkanı Sayın İlker Müftüoğlu’na da çok teşekkür ediyoruz. Birbirinden değerli ve yenilikçi çok sayıda marka ve projenin ödüllendirildiği bu ödüllerin bizim için yeri çok ayrı. 30. kuruluş yıldönümümüzde bu objektif ödül ile takdir edildiğimiz için çok mutluyuz ve gururluyuz.  Bu organizasyon için Marketing Türkiye, Deloitte ve Dijital Pazarlama İletişimi Platformu’na çok teşekkür ediyoruz, çok değerli bir iş yapıyorlar. Ve tabii ki tüm takipçilerimize ve lezzet dostlarımıza da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Önümüzdeki dönemde de dikkat çekici projelerimizle tüm dünyadaki peynir severlerle sıcak bağlar kurmaya, mutlulukları çoğaltmaya, yaşama değer katmaya devam edeceğiz”.

Muratbey Sosyal Medya Hesapları:

https://www.instagram.com/muratbeypeynir/

https://www.facebook.com/MuratbeyPeynir

https://twitter.com/MuratbeyPeynir

MURATBEY HAKKINDA

1965 yılında Eminönü’nde küçük bir peynirci dükkânıyla peynir sektörüne adım atan Muratbey, 1992 yılında ilk üretim tesisini açtı. Muratbey; 35 bin metrekare kapalı alana sahip üretim tesisi, yaklaşık 400 çalışanı ve günde 700 ton süt işleme kapasitesi ile Türkiye çapında 50 bini aşkın satış noktasına, dünya çapında 5 kıtaya ulaşmaktadır. 2008 yılında yurtdışına açılan ve 60’a yakın ülkede marka tescili alan Muratbey, 300’ün üzerinde ürün çeşidi ile farklı coğrafyalardaki birçok ülkeye ihracat yapmaktadır. Güvenilir gıdayı tüketicilere ulaştırmayı, birinci önceliği olarak belirleyen Muratbey, D vitamini eksikliğine karşı dünyada ilk kez D vitamini ile zenginleştirilmiş peynirler üretmeye başlamıştır. Başta BRC Global Gıda Güvenliği Standardı Belgesi ve TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi olmak üzere en önemli gıda sertifikalarına sahiptir.  Sürdürülebilir Gıda Platformu üyesi de olan Muratbey,   sadece ürünleriyle değil geliştirdiği teknolojik projelerle de sektöründe öncü ve örnek olma rolünü devam ettirmektedir. Muratbey, toplumun gelişimine ve sürdürülebilirliğine katkı sağlamak amacıyla birçok sosyal sorumluluk projesini de başarıyla sürdürmektedir.  Muratbey, T.C. Ticaret Bakanlığı’nın TURQUALITY®  programı üyesidir. Muratbey, dünya çapında 5 kıtaya gerçekleştirdiği ihracatlar ile ülke ekonomisine döviz katkısı sağlamaya devam ederken, Türkiye'nin dünyada benzeri olmayan, en prestijli Destek Programında “Turquality” seviyesine yükseldi.  Muratbey, süt ve süt ürünleri sektöründen 3. marka olarak yer aldığı TURQUALITY® programı sayesinde global rekabet gücünü üst noktalara taşımak için çalışmalarına devam etmektedir.

Hibya Haber Ajansı

Son Güncelleme: 02.07.2022 10:28
Muratbey peynirleri  Sosyal medya  Altın ödülü  Fuar   
Qavun

YORUMLAR

booked.net

 

Trend Haberler