OREDATA, Google Cloud Partnerlik Programı'nda Veri Analitiği Partner Uzmanlığı kazandı

OREDATA, Google Cloud Partnerlik Programı'nda Veri Analitiği Partner Uzmanlığı kazandı
SEKTÖREL A- | A+   22.04.2022 15.20
Qavun

Türkiye ve BAE’de bulunan, GCC’de partnerlere sahip lider Bulut Teknolojileri, Büyük Veri, makina öğrenmesi ve gelişmiş veri analitik hizmetleri şirketi OREDATA, Google Cloud Partner Uzmanlık Programının bir parçası olarak Veri Analitiği alanında Uzmanlık Statüsünü kazandığını duyurmaktan gurur duyuyor.

OREDATA CEO’su Ömer Faruk Kurt, “Google’dan bu unvanı aldığımız ve KSA, Katar, BAE, Türkiye ve EMEA bölgesindeki müşterilerimiz bu kapasiteleri sunduğumuz için gururluyuz. 2013 yılından beri tecrübemizi inşa ediyoruz ve bugün ekibimiz, yüksek seviye teknik yetkinlik gösteren Bulut, Büyük Veri ve Analitik alanlarına özel uzmanlarla ve Telekom, Bankacılık, E-Ticaret, Oyun, Perakende ve Üretim sektörlerindeki müşterilerimize başarılı bir şekilde sunduğumuz veri danışmanlığı ve uygulama projeleriyle büyümeye devam ediyor.” açıklamasında bulundu.

OREDATA olarak veriye dayalı karar verenlere güç vermek, bu kişilerin verilerini yönetmek ve çeşitli uzmanlaşmış çözümler ve hizmet alanları içerisinde özel kullanım senaryoları uygulama konusunda çalışmaya devam ediyoruz. Uzmanlığımız veri entegrasyonu, veri dönüşümü ve veri görselleştirme katmanlarını Google Cloud Platformunun çok sayıdaki aracıyla bir araya getiriyor. Yakın zamanda gerçekleştirdiğimiz bazı projeler arasında ünlü şirketler için petabayt boyutunda veri analizini içeriyor. Bunlar arasında milyonlarca kullanıcı tarafından üretilen gerçek zamanlı olayların alınması, bunların BigQuery’de saklanması ve daha sonra kişiselleştirilmiş pazarlama otomasyonu, öneri motoru, segmentasyon için analitik kullanım senaryosunun analitik olarak gerçekleştirilmesi yer alıyor. Diğer projeler ise Dataproc, Dataflow, Pub/Sub, Dataprep gibi özel veri analitiği platformları inşa etmek için kullanılan Google Cloud araçlarının kullanılmasını içeriyor.

“OREDATA’nın uzman Büyük Veri/Yapay Zeka ekibi veri entegrasyonu, analizi ve görselleştirmesi için gece gündüz çalışıyor. Veri geçişi, veri akışı, veri havuzu, depolama gibi çözümler sunuyor ve müşterilerimiz etkileşimli iş analizi gerçekleştirmeleri için yapay zeka modelleri ile analitikler sağlıyoruz. Google’ın Veri Analitiği - Hizmet Partnerlik Uzmanlık sertifikası, OREDATA’nın kullanım senaryosundan güç alan veri madenciliği, makina öğrenmesi ve talep planlama, kestirimci-önleyici bakım, dolandırıcılık yönetimi ve müşteri yaşam döngüsü değer analitikleri gibi gerçek zamanlı etkin karar verme için öneri motorlarını gerçekleştirmek için mevcut en iyi Google Cloud Platformu araçlarını kullanmaya yönelik bağlılığının bir kanıtı.” Evren Atasayar, CCO, OREDATA.

OREDATA olarak Google ile olan iş birliğimizi gelecekte daha da güçlendirmeyi ve kurumlara iş performanslarını optimize etme ve rekabetçi avantaj inşa etmek için veriden faydalanma gücünü sağlamak için EMEA bölgesinde ayak izimizi genişletmek istiyoruz.

Hibya Haber Ajansı

Son Güncelleme: 22.04.2022 15:20
Oredata  Google  Google cloud  Veri analitiği   
Qavun

YORUMLAR

booked.net