Soolking & Reynmen, Diana Ross & Tame Impala ve 070 Shake’den yeni çıkışlar

Soolking & Reynmen, Diana Ross & Tame Impala ve 070 Shake’den yeni çıkışlar
MEDYA A- | A+   01.06.2022 18.25
Qavun

Soolking “Souvemente” çıkışının küresel gelmesinin ardından 27 Mayıs'da yayımlanacak yeni albümü “Sans Visa”dan ikinci single'ı “Askim” için Türk süperstar Reynmen ile bir araya geliyor. İkili daha çocuk R Soolking'in Fransız&B Dadju ile yayımladığı “Melejü için de bir araya gelmiş ve yaptığı” videomda Reynmen de yer almıştı. Modern melodileri doğu ritimleriyle birleştirme Türkiye'de sevilen sanatçının yeni şarkısı “Askim” Paris'te sevilen bir videoyla.

Diana Ross ve Tame Impala-Güneş Işığını Açın

Diana Ross ve Tame Impala 1 Temmuz'da gösterime girecek, merakla beklenen filmi “Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi”nin filmi için bir araya geliyor. “Turn Up” filminin ilk gününden önce çıkacak bir parça ve film için yakın zamanda planlanan bir filmden ilk çıkmasından sahip olması. Şarkı prodüktörü yayıncısı ünlü yayıncı, söz yazarı ve yayıncısı Jack Antonoff'tur. "Turn Up The Sunshine" için herkesle bu iş birliği, dört bir dünya müzikle karşılaştıklarını deneyim edeceğe benziyor.

070 Shake-Web

Amerikalı genç sanatçı 070 Shake yeni single'ı “Web”i yayımladı. “Suçlu Vicdan” çıktıyla ilgileri üzerine toplayan yeni albümü “Sen Beni Öldüremezsin” için kolları sıvadı. Albümden yayınlanan ilk tek “Web” gençliğinin potansiyelini bir kez daha gözler önünde seriyor. Madonna gençliğe yönelik hakkında: “0 Shake tarif edebilmek için yeterince çekici ve çekici… Trap müzik 70 çocuğa hitap etmeyen çok kadın var. Sözleri derin ve özdeş – onun gibisi yok.” Diyor. Rolling Stone'un performansı açısından etkili bir şekilde şu şekilde: “Ayın Karanlık Yüzü adlı bir emo-rap… Frank Ocean kadar Enya ve Pink Floyd'u da akla gelebilir”

Hibya Haber Ajansı

Son Güncelleme: 01.06.2022 18:25
 
Qavun

YORUMLAR

booked.net

 

Trend Haberler