TSB Başkanı Benli: “Sektörümüzü geliştirecek yol haritalarımızı SEDDK ile paylaştık

TSB Başkanı Benli: “Sektörümüzü geliştirecek yol haritalarımızı SEDDK ile paylaştık
SİGORTA A- | A+   09.09.2022 11.12
Qavun

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Başkanı Atilla Benli, zorunlu trafik sigortası ile ilgili yapılan çalışmalara dair açıklamalarda bulundu.  

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (SEDDK) açıklamalarını memnuniyetle takip ettiklerini belirten Benli, “Başta trafik olmak üzere güncel sorunların çözümü konusunda SEDDK ile uyum ve güç birliği içinde çalışıyoruz. Zorunlu trafik sigortası konusundaki tespitlerimiz ve çözüm önerilerimizi büyük bir titizlikle hazırlayarak SEDDK’ya sunduk” dedi.

Zorunlu trafik sigortasının yanı sıra sağlık, BES, finansal sigortalar ve hayat sigortaları için de ayrı ayrı çalışma grupları oluşturduklarının altını çizen TSB Başkanı şöyle konuştu: 

“70 üye şirketiyle TSB, ‘Sigorta kıymet bilmektir’ ilkesi ışığında var gücüyle çalışıyor. Birliğimize üye şirketlerin yanı sıra çeşitli meslek örgütleri ile de iş birliği halindeyiz. Önceliğimiz, halkımızın, sektörümüzün ve devletimizin çıkarlarını gözetmektir. Bu doğrultuda oluşturduğumuz çalışma gruplarıyla sektörümüzü geliştirecek yol haritalarımızı SEDDK ile paylaştık. Düzenleyici Kurumumuz ile uyum içinde ilerleyerek elimizden gelen tüm katkıyı sunduk.”

Hibya Haber Ajansı

Son Güncelleme: 09.09.2022 11:12
Tsb başkanı  Atilla benli  Seddk   
Qavun

YORUMLAR

booked.net