Unico Sigorta Genel Müdürü: '34. yılımızı, iş ortaklarımızı mutlu edecek projelerle kutlayacağız"

Unico Sigorta Genel Müdürü: '34. yılımızı, iş ortaklarımızı mutlu edecek projelerle kutlayacağız"
SİGORTA A- | A+   13.09.2022 10.02
Qavun

Unico Sigorta Genel Müdürü Ender Güzeler, ekibiyle birlikte sektörel medyayı ağırladı. Güzeler, Unico Sigorta’nın 34 yılını ve gelecek çizgisini anlattığı toplantıda, sektöre dair de değerlendirmelerde bulundu. Güzeler, “İş ortaklarımızı sevindirecek, ‘sektörde ilk’ olarak nitelendirilecek projeler üzerinde çalışıyoruz.” dedi.

Sigortacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan Unico Sigorta’nın Genel Müdürü Ender Güzeler; Genel Müdür Yardımcıları Emine Talay Turan ve Murat Tuvay’la birlikte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Unico Sigorta’nın 34 yıllık köklü geçmişinden bahseden Güzeler, “Büyük kurumların en önemli mirası, köklü geçmişidir. Biz de çok köklü bir sigortacılık geçmişine sahibiz. 34 yıllık birikimimizi gençlerle paylaşıyor, onların dinamik yapısıyla birleştiriyoruz. Hem çalışanlarımızla, hem iş ortaklarımızla evrensel değerler ışığında süreçler yürütüyoruz.” dedi.

“Acentelerimizle mutluyuz”

Unico Sigorta olarak yakın zamanda doğrudan satış yapmak gibi bir düşünceleri olmadığını belirten Güzeler, “Var olan acentelerimizle mutluyuz. Tüm satış süreçlerimizi onlarla sürdürecek, şirket olarak doğrudan satışa kısa vadede yönelmeyeceğiz. Acente sayımızda da ciddi bir artış yapmayı düşünmüyoruz.” şeklinde konuştu. Acenteleri sevindirecek birçok projeleri olduğunu söyleyen Güzeler, “ Hem ürün içeriklerimizle, hem de 2 yeni gezi kampanyamızla iş ortaklarımızın yüzünü güldüreceğiz.” dedi. Ender Güzeler, UniKonut ve UniKasko ürünlerinin içeriğini yenilediklerini de anlatarak, “Daha kapsamlı teminatlarla sigortalılarımızı, verdiğimiz yüksek komisyon oranlarıyla da acentelerimizi mutlu etmeyi hedefliyoruz.” şeklinde konuştu. Acentelere yönelik bir soru-cevap sisteminden de bahseden Güzeler, “Acentelerimizin işin uzmanlarına bire bir soru sorduğu ve net yanıt aldığı yeni bir sistem üzerinde çalışıyoruz. Bizim için önemli projelerden biri de bu. Unico – Akademi adı altında tüm sorularına nokta atışı yanıtlar bulmalarını istiyoruz.” dedi.

 “Sorunları kısmen değil tamamen çözmeye odaklanıyor, bunu satış arttırmaktan daha çok önemsiyoruz”

Genel Müdür Güzeler, “Unico Sigorta olarak; müşteri ihtiyacı, kullanıcı deneyimi tasarımı olgularını iş modelimizin merkezine koyarak poliçe satışına değil, çözüm satışına odaklandık. Biz her zaman sorunu net bir şekilde çözmeye odaklanıyoruz. Satış rakamlarından daha önemli olan şey bizim için bu. Yapmak istediğimiz şey, sigortalının veya acentelerimizin sorunları söz konusu olduğunda çözümün yanından geçip, kısmen çözmek ve satışa devam etmek değil. Gerçekten o sorunu ortadan kaldırmak. Bunun kolay veya risksiz bir hedef olmadığını biliyoruz. Çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz.” dedi. Her dört ayda bir yeni proje açıklayacaklarını anlatan Güzeler “Bu projeler sektörde ‘ilk’ olacak projeler olacak. Hem iş ortaklarımızı hem de sektörü heyecanlandıracak çalışmalar üzerinde, güçlü bir ekiple çalışıyoruz.” dedi.

Son Güncelleme: 13.09.2022 10:02
Unico sigorta  Yönetim   
Qavun

YORUMLAR

booked.net