Yeni nesil ofis ve ticari alan mimarisinde global çözüm ortağı

Yeni nesil ofis ve ticari alan mimarisinde global çözüm ortağı
YAŞAM A- | A+   06.11.2021 13.12
Qavun

Global tecrübesi, yetenekli mimari ekibi, A sınıfı malzeme kullanımı ile uzun yıllardır ofislere bütünleşik çözümler üreten Dita Mimarlık;  yenilikçi çözümler sunarak farklı tasarımları ile markaların kurumsal kimliklerini daha da kolay yansıtmalarını sağlıyor. Şirketler, ofisler, havalimanları, restoranlar, fabrika ve hastaneler başta olmak üzere tüm ticari alanlar ve kurumlar için Dita Mimarlık çözümleri ile konforlu, işlevsel ve yeni nesil ihtiyaçları karşılayabilen alanlar tasarlıyor.

Dita Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sicim, “Dita Mimarlık olarak yeni nesil bir ofiste ya da ticari alanda olması gereken çalışma alanları, sosyal alanlar, havalandırma, aydınlatma, yaşam alanları, ortak alanlar gibi birçok unsurun bulundurulduğu projelerimiz Türkiye’de ve dünyada örnek projeler olarak gösteriliyor. Mod Tasarım firması olarak üretici kimliğimizin dışında projelendirme markası oluşturarak sektördeki bu isteğe Dita Mimarlık ile cevap verdik. Dita Mimarlık olarak açığa çıkmamış ihtiyaçlara cevaplar bularak beklentiyi karşılayan bir marka haline geldik. Ofis süreci ile ilgili başlayan noktalarda sadece ofis mobilyasına, çalışma koltuğuna odaklanarak, mekanla ilgili isteklerin eksik bırakıldığını gördük ve bütüncül bir bakış açısı ile ‘yaşayan alanlar’ oluşturmaya odaklandık” dedi.

Optimum ofisler tasarlıyor, yaşam alanları oluşturuyoruz

Dita Mimarlık olarak, sürece ilk kez başlayan hangi noktadan başlayacağını bilmeyen, büyüme isteği olan birçok firmaya dokunmaya devam ettiklerini belirten Ercan Sicim, “Mühendislik olarak planlama yapılan süreç sonrasında mimari süreç başlıyor. Dita Mimarlık olarak bu esnada devreye giriyoruz. Global yenilikleri yakından takip ederek, kullanıcı ihtiyaçlarını, estetik ve fonksiyonellik ile birleştirerek optimum mekanlar tasarlıyoruz. Dita Mimarlık olarak temel prensibimiz; kalite ve işlevsellik. Dita Mimarlık imzasıyla hayata geçen çağrı merkezi, okul ve ofis projelerimizde deneyimleyen misafir ve kurum çalışanlarından olumlu geri dönüş oranımız yüzde 100. Proje tasarım, uygulama ve danışmanlık hizmetlerini birlikte sunarak bütüncül bir hizmet vermekteyiz. Örneğin; bilgilendirici, davetkar bir resepsiyon alanı oluşturuyoruz. Yüksek tavanlar ve bol miktarda doğal gün ışığı, mekanın tonunu belirleyerek ofisin çalışma, toplantı ve dinlenme alanlarını tasarlıyoruz, tasarıma uygun tüm ofis mobilyalarını konumlandırıyoruz. Yaşam alanı oluşturarak bu alanlarda ferah ve aydınlık hissettiriyoruz. Rahat koltuklar ve vurgu renklerinin stratejik kullanımı ile Dita Mimarlık farkını ortaya koyuyoruz” diye konuştu.

Çalışan refahı ve konforunu gözetmek önceliğimiz

Dita Mimarlık olarak pandemi dönemini değerlendiren Ercan Sicim, “Çoğu insanın ofisi evlerine getirdiği bir yıldan sonra, şimdi insanların ev konforunu ofislerde yaşamak istediğini görüyoruz. Tamamı temizlemesi kolay malzeme ve kaplamalara sahip döşemeli koltuklar, esnek, işlevsel mobilyalar, ofis dekorasyonunda sürdürülebilir kaynaklı ve geri dönüştürülmüş malzemeleri kullanmaya özen gösteriyoruz. Dita Mimarlık olarak iç mimari tasarımlarımızda yalnızca bugün gerekli olan organizasyonel çevikliği desteklemekle kalmıyor, aynı zamanda evden çalışmanın ofis stilleri ve trendleri üzerindeki etkisini de gözeterek çalışan refahı ve konforunu gözeten tasarımları ön planda tutuyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 06.11.2021 13:12
Ofis  Ticari alan  Mimari  Mobilya   
Qavun

YORUMLAR

booked.net