Yeni yıla özel SUWEN ev giyimde yüzde 60’a varan indirim fırsatıyla alışveriş yapmanın şimdi tam zamanı!

Yeni yıla özel SUWEN ev giyimde yüzde 60’a varan  indirim fırsatıyla alışveriş yapmanın şimdi tam zamanı!
KADIN A- | A+   29.12.2021 20.34
Qavun

Yeni yıla sayılı günler kala hediye telaşı da artarak devam ediyor. SUWEN’in Aralık ayına özel, ev giyimde geçerli olan %60’a varan indirim kampanyası, tercihini en güzel ve en avantajlı hediyelerden yana kullananları mutlu ediyor. Genç, orta yaş ve hamile / lohusa olarak kadınlar için 3 ayrı kategoride sunulan SUWEN ev giyimi ürün gruplarının her biri, rahat, şık ve zamansız koleksiyonlar sergiliyor. SUWEN’in ürünlerinde kullandığı rafine renkler, zarif dokular ve kaliteli kumaşlar da kadınların favorisi olarak öne çıkıyor.

Zengin ürün yelpazesi ile her tarzda ve her yaşta kadına uygun ev giyim ürünleri sunan SUWEN, erkek ve çocuk kategorisindeki ürünleriyle de ilgi uyandırıyor. Ev giyim koleksiyonlarında aile boyu çeşitliliğe sahip olan SUWEN’in farklı tarzlardaki ve renklerdeki, pijama, gecelik, sabahlık, uyku bandı ürünlerinden tüm beğendiklerinizi 31 Aralık’a kadar geçerli olan %60’a varan indirim kampanyası ile avantajlı bir şekilde satın alabilir, sevdikleriniz için de en ideal ve en cazip yılbaşı hediyelerini seçebilirsiniz.

%60’a Varan Avantajlı Alışveriş Fırsatını Kaçırmayın…

Pandeminin de etkisiyle tüketicilerin alışverişlerinde artık daha da önem verdiği ev giyim, iç giyim ve hamile / lohusa gibi özel ihtiyaç kategorileri alanında tasarım anlayışından kalite standartlarına kadar ihtiyaç duyulanların hepsini en iyi şekilde sunan SUWEN, ev giyimde yılbaşına özel %60’a varan indirimiyle herkesi mutlu ediyor. SUWEN’i tercih eden kadınlar sadece kendileri ile sınırlı kalmıyor,  erkek ve çocuk ürün gruplarına da eğilim gösteriyorlar. Buna ek olarak, evden çalışma sisteminin pandemi sırasında ve sonrasında yaygınlaşması sebebiyle kadınlar, Suwen’in ev giyim kategorisinde yer alan salon giyimi modellerini de tercih ediyorlar. Uyku giyimi dışında salon giyimi olarak da adlandırılan SUWEN’in bu ürünleri, kadınların, hem şık, hem de rahat hissettikleri ev giyimi modellerinden oluşuyor ve yepyeni seçenekleri %60’a varan özel Aralık indirimiyle almanın keyfini çıkarıyorlar. Yılbaşı döneminde, kendilerinde olan pijama modellerinin, renk ve tasarım olarak benzerlerini çocuklarına ve eşlerine hediye almak isteyen kadınlar, SUWEN’in Aralık’a özel, ev giyiminde %60’a varan indirim fırsatını da değerlendiriyorlar. Erkekler için terletmeyen özel kumaşlarla tasarlanan, modern, klasik, sade ürün çeşitlerinin yer aldığı pijamalar sadece erkeklerin gözdesi olarak kalmıyor, eşini, babasını, abisini yani hayatındaki önemli erkekleri mutlu etmek isteyenlerin de özellikle bu avantajlı indirimdeki favorileri olarak öne çıkıyor. Miniklerin konforlu ve sağlıklı uyuması için özenle tasarlanan SUWEN çocuk ev giyim koleksiyonunun ürünleri de ebeveynlerin çocukları için indirim dönemini bekleyerek bolca aldıkları ve ilgi gösterdikleri seçenekler arasında yer alıyor.

Yeni Yıl Hediyeleri için En Cazip Seçenekler…

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük bir coşkuyla yaşanan yılbaşı neşesinin hissedildiği Aralık ayı, 31 Aralık gününe sayılı günler kala SUWEN mağazalarında heyecan yaratmaya devam ediyor. Başta yeni yıl ritüeli olan kırmızı renkteki ev giyim ürünleri olmak üzere her biri farklı tarzıyla ilgi uyandıran SUWEN ev giyim ürünleri, yılbaşı döneminde en cazip hediye seçenekleri olarak öne çıkıyor. 31 Aralık’a kadar geçerli olan SUWEN ev giyim ürünlerindeki %60’a varan indirim kampanyasını kaçırmayın; siz de avantajlı alışverişin keyfini yaşayın!

Son Güncelleme: 29.12.2021 20:34
Suwen  Mağaza  Galataport  Kadın iç giyim  Ev giyim   
Qavun

YORUMLAR

booked.net

 

Trend Haberler