Yılın ilk yarısında en büyük büyüme kasko sigortalarında oldu

Yılın ilk yarısında en büyük büyüme kasko sigortalarında oldu
SİGORTA A- | A+   09.09.2022 14.24
Qavun

Sigorta sektörü enflasyona rağmen 2022'ye güçlü bir başlangıç yaptı. Türkiye Sigortalar Birliği'nin açıkladığı 2022 Ocak-Haziran dönemi verilerine göre sigorta şirketleri yılın ilk yarısında 90,9 milyar TL prim üretti. Branş bazında bakıldığında en yüksek büyüme kasko sigortalarında görüldü. Sigorta şirketleri 2022'nin ilk yarısında 14,7 milyar TL prim üreterek enflasyondan arındırılmış verilere göre %38,30 reel büyüdü. Trafik sigortalarında toplamda 18,6 milyar TL prim üretilirken, yıllık reel büyüme %8,69 olarak ölçüldü. Öte yandan trafik sigortası ve kasko branşlarının yılın geri kalanında büyümesini hızlandıracak bir kampanya ortaklığı  açıklandı. Yetkili sigorta aracısı Koalay ve dijital hediye çeki sağlayıcısı Sodexo ortak bir projeye imza atarak trafik sigortasında 300 TL’ye, kaskoda 600 TL’ye varan hediye çeki kazanma şansı sunan bir kampanya duyurdu.

Konuyla ilgili gelişmeleri değerlendiren Koalay.com Satış ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Çetinkaya, “Koalay.com olarak ilk markalı kampanyamızı Sodexo gibi sevilen ve yaygın kullanılan bir markayla yaptığımız için mutluyuz. Sodexo kullanıcıları, Koalay.com üzerinden alacakları trafik sigortalarında 300 TL’ye, kasko sigortalarında 600 TL’ye varan FlexoGift Dijital Hediye Çeki kazanacak” dedi.

Trafik sigortasında 300 TL, kaskoda 600 TL’ye varan hediye çeki

Kampanya kapsamında trafik veya kasko sigortası yaptıranlar, poliçe prim tutarına göre trafik sigortasında 300 TL’ye kadar, kaskoda 600 TL’ye kadar FlexoGift Dijital Hediye Çeki kazanıyor. Örneğin trafik sigortasında 750 TL’lik bir poliçe prim tutarı olan Sodexo kullanıcısı, 25 TL’lik hediye çekine hak kazanıyor. 6.000 TL ve üstü bir poliçe prim tutarına sahip olunduğunda ise poliçe sahibine tutarında 300 TL FlexoGift Dijital Hediye Çeki tanımlanıyor. Kaskoda ise 750 TL poliçe prim tutarı 50 TL’lik hediye çekine, 6.000 TL ve üzeri poliçe prim tutarı ise 600 TL’lik hediye çekine sahip oluyor. FlexoGift Dijital Hediye Çeklerinin Giyimden markete, dekorasyondan petshop'a Türkiye'nin tanınmış markalarında kullanılabildiğine dikkat çeken Sodexo Üye İş Yerlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Yargı, “Sodexo olarak sektörde bir ilki gerçekleştirdiğimiz dijital kurumsal hediye platformumuz FlexoGift, bu kez trafik sigortası ve kasko ihtiyacı olan Sodexo’lular için bir avantaja dönüşüyor. Kampanya sayesinde 50 bin Sodexo kullanıcısı, hediye çeklerini FlexoGift’in sunduğu yüzlerce markada kullanabiliyor. Sigorta ve kasko hizmetlerini erişilebilir kılan Koalay ile yaptığımız bu heyecan verici kampanyadan son derece memnunuz'” ifadelerini kullandı.

1 Temmuz 2023’e kadar devam ediyor

Kampanya koşullarını sağlayan ve FlexoGift Çift Dijital Hediye Çeki hak eden müşteriler, poliçeyi oluşturdukları tarihten 15 iş günü sonra hediye çeklerine ilişkin SMS ile bilgilendiriliyor. Sigorta poliçeleri, internet sitesinin ilgili bölümünden veya Sigorta Destek Hattı’ndan satın alınabiliyor. İlk 50 bin müşteriyle sınırlı olan kampanyadan yararlanabilmek için belirtilen cep telefonu numarasının poliçe sahibine ait olması gerekirken, poliçelerin 30 günden önce iptal edilmemesi bekleniyor. Ayrıca 1 yıl içinde kullanılmamış FlexoGift Hediye Çekleri geçersiz kılınıyor. Kampanyaya ilişkin ayrıntılı bilgiye https://sodexo.koalay.com/ internet sitesinden erişilebiliyor.

Son Güncelleme: 09.09.2022 14:24
Otomobil  Kasko  Sigorta  Kasko sigortaları  Büyüme   
Qavun

YORUMLAR

booked.net